Madentusiasten

Hejsa og velkommen hos Madentusiasten.

Jeg hedder Cecilie og jeg elsker mad! Jeg elsker at lave det, gå ud og spise det og snakke om det. Jeg er vokset op med en far, der aldrig var bange for at eksperimentere i køkkenet (og en mor, der heldigvis kunne spise det meste) og har således lært at mad kan være både fantastisk og knap så fantastisk, men at man i hvert fald skal afprøve sine ideer.

Hos mig vil du kunne finde opskrifter på alskens slags mad, lidt om drinks og lemonader samt restaurantanmeldelser.

Jeg går lejlighedsvis også ud som kogekone (ja, det hedder det stadig) og laver mad til arrangementer hjemme hos folk. Det er altid dejligt at se folk smile og tage en ekstra portion af ens mad og det er altid spændende at tage udfordringen op med at tilpasse menuerne præcis til folks behov og ønsker.

Til hverdag beskæftiger jeg mig med tal, sprog og administration (og andre kedelige ting, som jeg bizart nok finder underholdende). Jeg bor i den lille landsby, Vangede, med min kat og alt for lidt køkkenudstyr.

Jeg har også skrevet en lille kogebog, hvor jeg vender den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og foreslår menuer til lige præcis den vin du har lyst til at drikke.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk