Berusede thailandske nudler (Pad Kee Mao)
Det er 100 år og en sommer siden jeg sidst har lavet en god stir-fry, men kulden og mørket råber lidt på farvestrålende mad. Pad Kee Mao er en af …
– mad, vin og alt det gode i livet.
Det er 100 år og en sommer siden jeg sidst har lavet en god stir-fry, men kulden og mørket råber lidt på farvestrålende mad. Pad Kee Mao er en af …
Det er januar og vi skal tilbage til rutinerne. Derfor tænkte jeg at denne simple madtærte var god at få på bloggen nu. Den er drøn let at lave, smager …
Forleden dag så jeg et Instagram opslag fra Thomas Alcayaga (Madet mere bloggen) om at han havde lavet bradepande pizza med rester fra køleskabet i bedste 80’er stil til sin …
Det her blogindlæg er faktisk tre opskrifter i en; Litchisirup, en litchi rosé cocktail og litchilemonade. Litchi (lychee), også kalder kærlighedsfrugt, er små frugter på størrelse med valnødder, der har …
Vi lakker mod enden af et ret specielt år og siden der er mange af os, der kommer til at være i mindre grupper, måske bare 1-2 personer i år, …
En af de ting jeg hygger mig rigtig meget med at lave nogle ekstravagante ost og charcuteri (pølse) bræt. Det er så skøn selvforkælelse de aftener jeg ikke rigtig gider …
Mør og saftig kylling i en tyk og cremet paprikasovs – Mmmm! Det er bare godt! Denne opskrift er inspireret af den klassiske Ungarnsk paprikash, men jeg har tilpasset den …
Chokoladetrøfler er legende lette at lave, så de er oplagte, hvis du vil imponere venner eller familie med lidt hjemmelavet chokolade. De smelter i munden og forsvinder på ingen tid. …
Den søde juletid er over os og det er typisk nu, hvor vi ville samles til julehygge, men sådan bliver det ikke i år. Så hvad gør man så? Min …
Det er ved at være længe siden at jeg har anmeldt en restaurant – Det er faktisk ved at være længe siden at jeg har været ude at spise generelt, …