Menu

BBQ okse nachos

 • Details
 • Leave a Comment
 • Related Items

Jeg laver normalt nachos med kylling, men jeg faldt over denne opskrift, hvor krydret oksekød bliver kysset med bbq sauce og rødløg og det lød for lækkert til ikke at prøve! Man kan selvfølgelig drikke øl til, men jeg synes personligt at man skal finde en kølig rødvin frem – eller en iskold cola.

Ingredienser

 • 1 pose tortillachips
 • 200 g hakket oksekød
 • 1-2 spsk grillkrydderier
 • 3-4 spsk bbq sauce
 • salt og peber
 • Olie til stegning
 • revet cheddarost
 • 1 rødløg
 • 2 tomater
 • hakket persille
 • evt. creme fraiche

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 175 grader.
Krydr oksekødet med grillkrydderier og steg i lidt fedtstof indtil det er gennemstegt. Pil og hak løg og tomater. Find et ovnfast fald frem eller ramekin skåle, hvis du har lyst til at portionsanrette, men jeg synes at nachos godt må være en deleret. Det er en del af charmen. Læg halvdelen af tortillachipsene i faldet, herefter halvdelen af oksekødet, bbq saucen, osten, løgene og tomaterne – gentag med den anden halvdel. Bag i ca. 15 minutter til osten er smeltet og gylden. Drys med hakket persille og server med en klat creme fraiche ved siden af og smovs!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Åben burrito med krydret oksekød og mango relish

Jeg har en veninde, der elsker mango. Virkelig elsker mango! Jeg elsker mexicansk mad, så da jeg faldt over den her opskrift, skulle den prøves! Relishen har et godt spark og den søde smag fra …

Buffalo kylling nachos

Nachos er alletiders hyggemad og snack og den her version er ingen undtagelse. Lækker, simpel og hurtig at lave. Nyd den sammen med et par kolde øl eller et koldt glas vin og et par …

Samosa med krydret oksekød og urtesalat

Jeg har længe godt kunne tænke mig at kaste mig ud i at lave mine egne samosaer, så da jeg faldt over en rimelig simpel opskrift på dem, så måtte det jo være tid! Det …