BBQ okse nachos

1.7K

Jeg laver normalt nachos med kylling, men jeg faldt over denne opskrift, hvor krydret oksekød bliver kysset med bbq sauce og rødløg og det lød for lækkert til ikke at prøve! Man kan selvfølgelig drikke øl til, men jeg synes personligt at man skal finde en kølig rødvin frem – eller en iskold cola.

BBQ okse nachoes

En lækker smovseret til de dovne hyggeaftener
Antal 2 personer
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

  • 1 pose tortillachips
  • 200 g hakket oksekød
  • 1-2 spsk grillkrydderier
  • 3-4 spsk bbq sauce
  • salt og peber
  • Olie til stegning
  • revet cheddarost
  • 1 rødløg
  • 2 tomater
  • hakket persille
  • evt. creme fraiche

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 175 grader.
  • Krydr oksekødet med grillkrydderier og steg i lidt fedtstof indtil det er gennemstegt.
  • Pil og hak løg og tomater.
  • Find et ovnfast fald frem eller ramekin skåle, hvis du har lyst til at portionsanrette, men jeg synes at nachos godt må være en deleret. Det er en del af charmen.
  • Læg halvdelen af tortillachipsene i faldet, herefter halvdelen af oksekødet, bbq saucen, osten, løgene og tomaterne – gentag med den anden halvdel.
  • Bag i ca. 15 minutter til osten er smeltet og gylden.
  • Drys med hakket persille og server med en klat creme fraiche ved siden af og smovs!
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk, Mexicansk
Keyword: BBQ, hygge, Snack

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk