Syltede rødløg er fantastisk spise og noget af det letteste i verden at lave!
De kan bruges til ostebordet, i sandwichs og burgere, på hotdogs og som et frisk pit i grøntsagsgryden osv. osv. 😀
Syltede rødløg
Lækre syltede rødløg til sandwiches, burgere, salater mv.
Ingredienser
- 3 rødløg
- 1 dl æblecidereddike
- 1 dl vand
- 3-4 spsk brun farin
- 5-6 peberkorn
- 5 hele nelliker
- 1-2 laurbærblade
- atamon kan udlades
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser, undtagen løg, i en gryde og kog til sukret er opløst. Stil til side i 10 minutter.
- Skær løgene i fine skiver i mellemtiden.
- Skyl et glas med atamon (eller skold det med kogende vand), læg løgringene i og hældt lagen over. Køl i et par timer.
Noter
De syltede løg burde være gode i mindst 2-3 uger.