Persillepesto

2.2K

Persillepesto er lavet med persille og mandler i stedet for basilikum og pinjekerner og har derfor en helt anden og meget mildere smag end en klassisk pesto. Pestoen er dejlig i sandwiches, fx i denne smagsbombe med bresaola, hyldeblomstmarinerede agurker og valnødder, til en god tunsteak, på snackbordet som dip og den er også fantastisk med grillede asparges som fx i denne lille lækre ret med asparges og pocherede æg.

Persillepesto

En lækker allround persille pesto til sandwichs, grillet grønt og meget mere
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter

Ingredienser

  • 1 stort bundt persille
  • 50 g smuttede mandler
  • 30 g Grand Padano/Parmesan
  • 1 stort fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • saften fra ½ citron
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil pestoen er cremet og glat.
  • Smag til med salt og peber.
  • Den kan holde sig 1-2 uger i køleskabet.
Ret: Sauce
Køkken: Dansk, Italiensk
Keyword: Dip, Pesto, Sauce

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk