Persillepesto

10

Persillepesto er lavet med persille og mandler i stedet for basilikum og pinjekerner og har derfor en helt anden og meget mildere smag end en klassisk pesto. Pestoen er dejlig i sandwiches, fx i denne smagsbombe med bresaola, hyldeblomstmarinerede agurker og valnødder, til en god tunsteak, på snackbordet som dip og den er også fantastisk med grillede asparges som fx i denne lille lækre ret med asparges og pocherede æg.

Ingredienser

[checklist]

  • 1 stort bundt persille
  • 50 g smuttede mandler
  • 30 g Grand Padano/Parmesan
  • 1 stort fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • Saften fra ½ citron
  • Salt og peber

[/checklist]

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil pestoen er cremet og glat. Smag til med salt og peber. Den kan holde sig 1-2 uger i køleskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk