Raita (indisk yoghurt dip)

236

Hvis du er bekendt med det indiske køkken, så ved du at de kan være glade for deres krydderier og er ikke bange for at bruge dem! Raita er en kølende dip, der kan serveres til mange retter og jeg må indrømme at et indisk bord uden raita bare føles forkert.

Raita er yoghurt blandet med krydderier og friske hakkede grøntsager og frugter. Der findes et væld af variationer, men får I min personlige favorit kombination.

Jeg bruger spidskommen, stødt koriander, peber, agurk og tomater. Hvis jeg har en rest kartoffel, kan jeg også sagtens finde på at finthakken den og komme stykkerne i.

Raita

Indisk yoghurt dip – perfekt til de lidt mere fyrrige indiske retter
Antal 1 skål
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 10 min

Ingredienser

  • 2 dl alm. yoghurt
  • ½ tsk stødt koriander
  • ½ tsk spidskommen
  • 1/4 agurk
  • 4-5 cherrytomater
  • friskkværnet peber efter smag

Sådan gør du

  • FInthak agurk og tomater.
  • Bland alle ingredienserne og smag til.

Noter

Hvis du har en rest kogt kartoffel eller et par kikærter til overs fra en anden opskrift, kan du også sagtens komme dem i din raita. 
 
Ret: Tilbehør
Køkken: Indisk
Keyword: Dip, Dressing, Krydret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk