Min far plejede altid at have et stort glas af den her dressing i køleskabet, mens jeg voksede op og vi brugte den til et væld af ting; Roastbeef, skinke, avocado, bagekartofler, rodfrugter og salater. Jeg elsker det især til glaserede gulerødder og bagekartofler. Min far brugte fuldfed mayonnaise og creme fraiche, men jeg “nøjes” med salatmayonnaise og 9-18% creme fraiche. Du skal selvfølgelig bruge det som du synes er bedst 🙂
Ingredienser
Mild hvidløgsdressing
En hurtig og skøn hvidløgsdressing, der kan bruges til lidt af hvert
Ingredienser
- 4 dl creme fraiche
- 4 spsk mayonnaise
- 1-2 spsk dijonsennep
- 3 tsk hvidvinseddike
- 2 store fed hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser sammen.
- Fyldt på et skoldet glas, kan dressingen fint holde sig 1-2 uger i køleskabet 🙂