Gulerodsroser

26

Lækkert og flot tilbehør behøver ikke være svært at lave! Disse gulerodsroser er drøn nemme at lave og dine gæster uden tvivl være imponerede over din opfindsomhed 😉 Jeg laver dem ofte som tilbehør til en god bøf eller en stor lækker tunsteak.

Jeg har nu lavet roserne med forskellige slags ost og de er dejlige med både feta, parmesan og primadonna. Jeg er sikker på at de bestemt også ville være lækre med andre slags ost. Jeg har også lavet dem med både gule, hvide og lilla gulerødder og det ser rigtig flot ud med roser i forskellige farver på tallerkenen.

Ingredienser

[checklist]

  • 4 store gulerødder
  • Revet parmesan og/eller smuldret gedefta
  • Hakket persille
  • Madolie
  • Salt og peber

[/checklist]

Fremgangsmåde

Forvarm ovn til 205 grader.
Vask og skræl gulerødderne og skær dem (på langs) på et mandolinjern. Krydr strimlerne med salt og peber og giv dem 1-1½ minut i mikrobølgeovnen.
Smør en muffinform med olie. Tag de nu bløde (og lidt varme pas på fingerne) gulerødsstrimler og “beklæd” muffinformene med strimler indtil der ikke er plads til flere.
Pres ost ned mellem strimlerne. Bag roserne i ca. 25 minutter. Vip den forsigtigt ud af formene og drys med hakket persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk