Forårspasta med bacon, ærter og porrer

1.4K

Foråret er over os og man kan ikke andet end at komme i stemning til noget let og lækkert. Denne pasta er lige præcis det – og så er den også hurtig at lave og ingredienserne er billige. Så også yay for det! Jeg har ikke skrevet de præcise mængder ned, så jeg har sjusset mig lidt frem.

Forårspasta med bacon, ærter og porrer

Antal 2 personer
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 25 min

Ingredienser

  • 1 pakke bacon
  • 1-2 porrer
  • 1-2 dl ekstra fine ærter
  • 1-2 dl hvidvin
  • dl madlavningsfløde
  • 1 terning svine- eller grøntsagsbouillon
  • Godt med friskrevet parmesan
  • Lidt finthakket persille
  • Salt og peber
  • Pasta

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning.
  • Skær baconen i mundrette stykker og rens og hak porrerne.
  • Steg baconen sprød og tag stykkerne ud af panden. Sauter porrerne i baconfedtet, tilsæt hvidvin og bouillon og lad det koge lidt ind. Tilsæt fløde, ærter, bacon og godt med parmesan.
  • Kom pastaen i saucen og lad den simre et minut eller to. Smag til med salt, peber og evt. mere parmesan.
  • Drys retten med lidt persille og nyd den på teressen med et godt glas hvidvin.
Ret: Hovedret, Pasta
Køkken: Dansk, Italian
Keyword: Forår, Hurtig mad, Pasta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk