Forårspasta med bacon, ærter og porrer

11

Foråret er over os og man kan ikke andet end at komme i stemning til noget let og lækkert. Denne pasta er lige præcis det – og så er den også hurtig at lave og ingredienserne er billige. Så også yay for det! Jeg har ikke skrevet de præcise mængder ned, så jeg har sjusset mig lidt frem.

Ingredienser

1 pakke bacon
1-2 porrer
1-2 dl ekstra fine ærter
1-2 dl hvidvin
1½ dl madlavningsfløde
1 terning svine- eller grøntsagsbouillon
Godt med friskrevet parmesan
Lidt finthakket persille
Salt og peber
Pasta nok til 2

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning. Skær imens baconen i mundrette stykker og rens og hak porrerne. Steg baconen sprød og tag stykkerne ud af panden. Sauter porrerne i baconfedtet, tilsæt hvidvin og bouillon og lad det koge lidt ind. Tilsæt fløde, ærter, bacon og godt med parmesan. Kom pastaen i saucen og lad den simre et minut eller to. Smag til med salt, peber og evt. mere parmesan. Drys retten med lidt persille og nyd den på teressen med et godt glas hvidvin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk