Ramsløgpesto

1.8K

Ramsløgsæsonen er i fuld sving og noget af det første jeg laver er selvfølgelig pesto. Ramsløgpesto kan bruges til et ton af ting – på sandwichen, vendt med en omgang frisk pasta eller nye kartofler, på grillet kylling eller hvad end du nu har lyst til.

Pestoen kan fryses og kan ellers holde sig i hvert fald en uge i køleskabet. Især hvis du opbevarer den i et skoldet glas.

I denne opskrift har jeg lavet pestoen med cashewnødder, men man kan også sagtens bruge pinjekerner eller valnødder.

Ramsløgpesto

En hurtig og lækker pesto – perfekt til sandwichs, pasta og alt tusind andre ting
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser

  • 4 håndfulde ramsløgblade
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 30 g cashewnødder kan erstattes med valnødder eller pinjekerner
  • 40 g parmesan
  • 4 spsk olivenolie
  • flagesalt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skyl ramsløgbladene i koldt vand og ryst vandet af dem. Fjern det groveste af stikene.
  • Alting i en blender og blend til du er tilfreds med konsistensen. Tilsæt evt. mere olie.
  • Smag til med salt og peber.
Ret: Sauce, Tilbehør
Køkken: Dansk, Italiensk
Keyword: Pesto, Ramsløg

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk