Hummus

10

I lang tid gik jeg og troede at hummus bare var en omgang kedelig kikærtemos. Så smagte jeg en bekendts hummus and boy was I wrong! Hummus kan være fantastisk, men det skal smage af noget!
Jeg gik i gang med at researche lidt på nettet og var heldig nok til at ramme en super lækker kombination i første hug. Den er lidt ukonventionel, men jeg tror I vil kunne lide den 🙂

Ingredienser

2 dl tørrede kikærter (det svarer ca. til 1 dåse forkogte kikærter)
2 fed hvidløg
1 dl olivenolie
3 spsk citronsaft (ca ½ citron)
½ tsk tørret koriander
1 spsk tahin
½ tsk cayennepeber
1 spsk tomatpure
½-1 spsk persille
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kikærterne lægges i blød i koldt vand natten over, giv dem gerne omkring 12 timer. Skyl dem grundigt og kog dem derefter i en gryde med vand i en times tid. Hvis det skal gå lidt hurtigt, så kan du dog bruge forkogte kikærter på dåse. Det er ok, jeg siger det ikke til nogen 😉 Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Nyd fx sammen med knækbrød, grøntsagsstænger eller i sandwich eller pitabrød.

Alle ingredienserne før de bliver blended
Alle ingredienserne før de bliver blended

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk