Sprød og krydret kylling med en super simpel og lækker dressing. Det er en vinder kombination til både hverdag og weekend.
Jeg synes at inderfilet er noget undervurderet. Nej, de små filetter ser måske ikke super appetitlige ud, når de ligger der i køledisken, men jeg elsker at lave hurtig kylle med dem. De har samme tykkelse hele vejen igennem, så de steger jævnt og hurtigt og de er SÅ lette at pandere.
Jeg laver ofte kyllingen med en god omgang tabbouleh og daggammelt fladbrød, der lige bliver frisket op med en omgang krydderolie (det er så dejligt at kunne dyppe brød i en god dressing).
Paneret kylling med sød chili dressing
En simpel lille hverdags opskrift på en lækker kylle
Ingredienser
Kylling
- 300 g kyllingeinderfilet
- ½ dl rasp
- ½ tsk paprika
- ½ tsk chilipulver
- ½ tsk salt
- ½ tsk hvidløgspulver
- lidt peber
- 1 spsk olie
Dip
- 1 dl creme fraiche 6%, 9% eller 18%
- 1-2 spsk sød chilisauce
Sådan gør du
- Bland rasp, paprika, chilipulver, hvidløgspulver, salt og peber i en pose/skål.
- Skyl kyllingefileterne i koldt vand og vend dem med raspen i posen/skålen, sørg for at de alle bliver dækket godt med rasp. Jeg plejer bare at ryste posen rigtig godt.
- Steg kyllingen i olie på en pande ved middelvarme ca. 5 minutter i alt, vend dem jævnligt.
- Rør sød chilisauce med creme fraiche og server dippen til den stegte kylling og tilbehør.