Carpaccio på en meget smartere måde!

59

Dette indlæg er mere et fif end en egentlig opskrift, men jeg synes at I skal kende mit lille trick.
Jeg elsker carpaccio med rucola, pesto og parmesan og på et eller andet tidspunkt fandt jeg på at rulle carpaccioskiverne rundt om rucolaen i stedet for at lægge carpaccioen ud på en tallerken og dække den med rucola, som man normalt ville. Resultatet? Hele retten blev meget nemmere at spise og man fik en bedre fordeling af ingredienserne. At det så også ser flot ud er bare en bonus 🙂

Ingredienser

1 pakke carpaccio
1 pakke rucola
Parmesan flager
evt. brød

Pesto
Et stort bundt basilikum
½ revet citronskræl
20-30 gram Grand Padano/Parmesan
1 stort fed hvidløg
1/2 dl olivenolie
Saften fra ½ citron
Salt og peber

Fremgangsmåde

Skyld rucolaen og lad den dryppe af i et dørslag.
Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender og blend indtil den er cremet og glat. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Tage en passende mængde rucola (føl dig frem, det kommer meget an på størrelsen af carpaccio skriverne)og rul det i en skrive carpaccio. Gentag indtil der ikke er mere carpaccio tilbage.
Dryp pesto’en henover og drys med parmesan.
Server med brød til – hvis du vil 😉

Billederne af retten er taget af min gode veninde og dygtige fotograf Rochelle Cootes til brug i min kogebog Én vin til hele menuen

Deltag i samtalen

  1. Husk at rulle lidt ekstra parmesan flager med ind i carpaccio rullerne. Og så er carpaccio iøvrigt noget man selv skærer af frossen okse på en pålægsmaskine… 🙂

  2. Hvis man altså ejer en pålægsmaskine og det er ikke os alle sammen, der er så heldige 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk