Nordisk coleslaw

293

Coleslaw er skønt til rigtig mange ting, både om sommeren, men så sandelig også om vinteren (især når man griller året rundt).

Denne udgave er lavet med spidskål i stedet for hvidkål, fordi jeg simpelthen foretrækker smagen, men du kan også fint lave den her med hvidkål, hvis det er hvad du har eller bare er større fan af det end jeg er 😉

Hvis jeg havde haft friske ramsløg, så ville jeg have brugt dem og skåret lidt ned på forårsløgene. Det er med fuldt overlæg at jeg bruger hvidløgspulver og ikke friske hvidløg i denne opskrift. Pulveret er mildere og lettere at styre, så hvidløgssmagen ikke tager overhånd.

Nordisk coleslaw

En hurtig og lækker omgang coleslaw med spidskål og ramsløg
Antal 4 personer
Tilb. tid 20 min

Ingredienser

  • ½ spidskål
  • 3 gulerødder
  • 2-3 forårsløg
  • ½ bundt hakket persille
  • dl creme fraiche
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 spsk dijon sennep
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk tørret ramsløg
  • 1 par dråber tabascosauce kan udlades

Sådan gør du

  • Skræl og riv gulerødderne i lange strimler. Hak spidskål fint. Hak forårsløg.
  • Bland ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • Bland grøntsager med dressing og lad coleslawen trækket i små 15 minutter.
Ret: Grøntsager, Tilbehør
Køkken: Amerikansk, Dansk
Keyword: Grill, Grillmad, Slaw

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk