Nordisk coleslaw

43

Jeg er en stor fan af coleslaw, især den bliver krydret lidt. Jeg bruger en del spidskål, så at lave en “nordisk” coleslaw faldt mig ret naturligt 🙂
Hvis jeg havde haft friske ramsløg, så ville jeg have brugt dem og skåret lidt ned på forårsløgene. Det er med fuldt overlæg at jeg bruger hvidløgspulver og ikke friske hvidløg i denne opskrift. Pulveret er mildere og lettere at styre, så hvidløgssmagen ikke tager overhånd.

Nordisk coleslaw
Nordisk coleslaw

Ingredienser

½ spidskål
3 gulerødder
2-3 forårsløg

Dessing
½ bundt hakket persille (tænk de små planter, man kan købe i Netto)
1½ dl creme fraiche
½ dl mayonnaise
1 spsk dijon sennep
1 tsk æblecidereddike
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk tørret ramsløg
1 nip cayennepeber

Fremgangsmåde

Skræl og riv gulerødderne i lange strimler. Hak spidskål fint. Hak forårsløg.
Bland ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Bland grøntsager med dressing og lad coleslawen trækket i små 15 minutter.

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk