Jeg vågnede i morges med en overvældende lyst til en sandwich fra SMAG med pastrami, rucola, krydderurtecreme, hyldeblomstmarineret agurk, mandel- og persille-pesto og sirupvalnødder.
Det lokale supermarked havde ikke lige pastrami, så min sandwich bliver med bresaola i stedet for. Jeg har en opskrift på nogle lækre fuldkornsboller, som jeg tror vil være helt perfekte til denne sandwich, men det skulle gå lidt hurtigt i dag, så jeg brugte bare et helt generisk flute fra bageren.
Ingredienser
Brød
Pastrami/bresaola/hvad end du nu lige har af kød, du tror kunne smage godt.
Rucola
Valnødder
Flødeost – fx Garlan hvidløgsflødeost (den billige i Netto)
Persillepesto
Hyldeblomstmarineret agurk
Fremgangsmåde
Flæk brødet og smør bunden med flødeost. Tilsæt rucola, bresaola og agurkeskiver. Hak et par valnødder og fordel dem på agurkskiverne – Ja, det smager godt. Prøv det! Smør topskiven af brødet med en godt lad persillepesto. Saml og nyd 😀