Spejlæg med nduja og tomater

362

Hvis du, som jeg, godt kan lide din morgenmad lidt med et lille spark, så er det her helt klart en opskrift til dig!

Nduja er en lækker, krydret, smørbar calabriansk pølse, som jeg før har skrevet om og som jeg synes er skøn både på pizza og i pastaretter.

Opskriften på disse æg er sådan set ret enkel. Smelt lidt nduja på en pande og tilsæt æg og tomater. Lad æggene sætte sig og server med lidt oregano og toast. Morgenmaden er klar på 10 minutter.

Spejlæg med nduja og tomater

En lækker krydret morgenmad, der er klar på 10 minutter
Antal 1 person
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 10 min

Ingredienser

  • 1 spsk nduja
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk vand
  • 2 æg
  • 1 lille håndfuld cherrytomater
  • salt og peber
  • oregano kan udlades
  • toast

Sådan gør du

  • Varm en pande op til mellemhøj varme og tilsæt olie og nduja. Rør en gang i mellem indtil ndujaen er smeltet ud på hele panden.
  • Tilsæt vand og rør godt rundt. Slå æggene ud på panden og kom låg på. Det vil tage ca. 5 minutter få æggene smilene.
  • Halver tomaterne og kom dem med på panden i de sidste par minutter.
  • Krydr æg og tomater med salt, peber og oregano. Server med toast og nyd.
Ret: Brunch, Morgenmad
Køkken: Europæisk, Italiensk
Keyword: Billig mad, Hurtig mad, Krydret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk