One Pan English Breakfast

21.1K

Efteråret er for alvor begyndt at melde sig og det er ved at blive tid til hyggemad! Så denne smukke lørdag morgen besluttede jeg mig for at lave en klassisk English Breakfast – alt sammen i en pande.

English breakfast i selv er super lækkert, men når man laver den i en pande, så kommer den bare til at se så meget mere indbydende ud – og der er mindre at vaske op!

I denne opskrift har jeg valgt at bruge cocktailtomater på dåse, men du kan også sagtens bruge alm. hakkede tomater på dåse eller friske tomater, grofthakket, hvis du er mere til det. Du kan også med fordel tilføje flere grøntsager, såsom champignoner eller løg. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan nyde denne dejlige ret – til morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad. Jeg kan i hvert fald altid spise en Full English 😉

Husk at servere retten med lidt godt brød!

One pan Enligsh Breakfast

En engelsk morgenmad lavet i en pande – Så bliver det hverken lettere eller hyggeligere
Antal 2 personer
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser

  • 6 brunchpølser
  • 6 skiver bacon
  • ½ dåse baked beans
  • ½ dåse cocktailtomater
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk chilipulver
  • 4 æg
  • salt og peber
  • godt brød til

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
  • Find en lille ovnfast pande frem.
  • Steg bacon og pølser i panden i ovnen i 10-15 minutter indtil baconen sprød (ikke alt for sprød, den skal i ovnen igen lige om lidt).
  • Tag panden ud af ovnen (husk at bruge grydelapper, det er let at glemme at håndtaget vil være brandvarmt).
  • Tag baconen og pølserne ud af panden og hæld baked beans og cocktailtomater i panden. Tilsæt paprika og chili og rør rundt. Læg pølserne og baconen oven på. Slå æggene ud i panden og kom panden tilbage i ovnen i 10-15 minutter indtil æggehviden har sat sig. Drys med salt og peber og nyd, nyd, nyd!
Ret: Brunch, Morgenmad
Køkken: Engelsk
Keyword: Hygge, One pan, One pot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk