One Pan English Breakfast

349

Efteråret er for alvor begyndt at melde sig og det er ved at blive tid til hyggemad. Så denne smukke lørdag morgen besluttede jeg mig for at lave en klassisk English Breakfast – alt sammen i en pande. English breakfast i selv er super lækkert, men når man laver den i en pande, så kommer den bare til at se så meget mere indbydende ud – og der er mindre at vaske op!
I denne opskrift har jeg valgt at bruge cocktailtomater på dåse, men du kan også sagtens bruge alm. hakkede tomater på dåse eller friske tomater, grofthakket, hvis du er mere til det. Du kan også med fordel tilføje flere grøntsager, såsom champignoner eller løg. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan nyde denne dejlige ret – til morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad. Man kan altid spise English breakfast 🙂

Ingredienser

[checklist]

  • 4 brunchpølser
  • 4 skiver bacon
  • 1/3 dåse baked beans
  • 1/3 dåse cocktailtomater
  • 1 nip paprika
  • 1 nip chilipulver
  • 2 æg
  • Salt og peber

[/checklist]

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
Find en lille ovnfast pande frem.
Steg bacon og pølser i panden i ovnen i 10-15 minutter indtil baconen sprød (ikke alt for sprød, den skal i ovnen igen lige om lidt).
Tag panden ud af ovnen (husk at bruge grydelapper, det er let at glemme at håndtaget vil være brandvarmt).
Tag baconen og pølserne ud af panden og hæld baked beans og cocktailtomater i panden. Tilsæt paprika og chili og rør rundt. Læg pølserne og baconen oven på. Slå æggene ud i panden og kom panden tilbage i ovnen i 10-15 minutter indtil æggehviden har sat sig. Drys med salt og peber og nyd, nyd, nyd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk