Lemonade

129

Solen begynder så småt at titte frem og så er det jo dejligt med et glas læskede lemonade. Jeg kan godt lide at tilsætte en lille smule ingefær, men ikke så meget at ingefæren tager over. Hvis jeg vil drikke ingefær, så jeg køber en god ginger beer!

Et par af mine venner sværger til at man med fordel kan blande lemonaden op med gin eller vodka for at gøre det til en frisk drink. Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men jeg kan sagtens forestille mig at det kunne være lækkert 🙂

Lemonade med ingefær

Lækker og forfriskende lemonade med ingefær
Antal 1 l
Tilb. tid 10 min
Trækketid 2 t
Samlet tid 2 t 10 min

Ingredienser

 • 4 økologiske citroner
 • 1-2 cm ingefær
 • 100 g rørsukker
 • 1 l vand evt. danskvand
 • Evt. vodka eller gin
 • Evt. mynte eller citronmelisse til pynt

Sådan gør du

 • Skyl citronerne godt og skræl ingefæren.
 • Riv citronskallen og ingefæren fint. Pres citronerne. Bland skal, ingefær, citronsaft og rørsukker godt.
 • Lad det hele trække i køleskabet i 1-2 timer.
 • Rør godt igen, så du er helt sikker på at sukkeret er opløst og si herefter saften fint.
 • Bland med 1 l koldt vand eller danskvand, hvis du foretrækker din lemonade med brus.
 • Tilsæt evt. alkohol og pynt og nyd med et par isterninger i glasset.
Ret: Drinks
Keyword: Cocktail, Lemonade, Mocktail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk