Krydrede ratatouille ruller

1.4K

Jeg spiser meget kød og elsker det, men en gang i mellem så laver jeg da også et vegetatisk måltid. Det skader jo ikke at få lidt ekstra grøntsager og de er ofte også venlige mod pengepungen 😉 Jeg ville have puttet peberfrugt i, men jeg havde ikke lige en i køleskabet, så jeg smed lidt ekstra løg i. Jeg afviger en del fra den klassiske ratatouille i denne opskrift, især i forhold til krydderierne, men jeg synes at de to slags paprika og spidskommen spiller godt sammen med grøntsagerne. Er der rester, kan man med fordel også lave et par ruller til frokost dagen efter (jeg ville dog udlade den revne ost, hvis der ikke er en mikrobølgeovn på arbejdet).

Ingredienser

[checklist]

  • 1 stort løg
  • ½ squash
  • ½ aubergine
  • 1 rød peberfrugt
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 dåse borlotti bønner
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 tsk spidskommen
  • 1-2 tsk stærk paprika
  • 2 tsk sød paprika
  • 3-4 stilke persille
  • Salt og peber
  • 4 store tortillas
  • Evt. revet mozzarella

[/checklist]

Fremgangsmåde

Rens grøntsagerne og skær squash, aubergine og peberfrugt i små stykker. Pil og hak løg og hvidløg fint. Flæk chili (fjern kerner og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt) og hak den fint. Varm en stor sauterpande op med olien og sauter alle grøntsagerne i 3-4 minutter. Tilsæt de hakkede tomater, paprika og spidskommen. Læg låg på og lad retten simrer i ca 10 minutter. Hak persillen fint og skyl bønnerne i en si. Tilsæt bønnerne og lad retten simre 1-2 minutter mere. Smag til med persille, salt og peber.
Varm en tør pande og varm tortillaerne igennem – I kan evt smide dem i ovnen hvis der er mange, der skal varmes. Læg lidt ost på tortillaerne, tilføj ratatouillen, fold sammen og nyd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk