Fersken iste sangria

669

Sommeren er her, og hvad er bedre end at nyde en forfriskende og farverig drik på en varm solskinsdag?

I dette blogindlæg får I min opskrift på fersken istete sangria. Den kombinerer det bedste fra to verdener – en god frugtig sangria og den forfriskende smag af sød fersken iste.

Drinken bliver lavet med hvidvin, iste, ferskenlikør, vodka og friskpresset citronsaft og serveret med masser af is og friske citron- og ferskenskiver. Resultatet er en forfriskende og let drik, der passer perfekt til sommerens hyggelige sammenkomster og afslappede grillfester.

Opskriften er simpel.

Start med at brygge en god iste. Jeg kan godt lide at bruge Perch’s blanding med Keemun / Earl grey / Jasmin. Den giver en dejlig mild te, der er en virkelig god base til iste.

Bland den afkølede iste med hvidvin (en frisk en af slagsen er bedst, som fx en chenin blanc), ferskenlikør, vodka og friskpresset citronsaft. Tilsæt skivefriske ferskener og citronskiver til blandingen. Du kan sagtens lave drinken i forvejen og lade den trække i køleskabet.

Når du er klar til at servere, hæld sangriaen i en karafel fyldt med isterninger og garnér med friske fersken- og citronskiver. Du kan også tilføje et par mynteblade for ekstra friskhed og dekoration.

Skål og god sommerhygge!

Fersken iste sangria

Antal 4 personer
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser

  • 750 ml kogende vand til te
  • 2 poser te
  • 125 g sukker
  • 500 ml hvidvin
  • 100 ml ferskenlikør
  • 100 ml vodka kan udlades
  • 2 citroner
  • 2-3 ferskener

Sådan gør du

  • Bryg teen og bland sukkeret i, mens teen er varm, så det biver helt opløst. Lad teen køle af.
  • Bland den kolde te med vin, ferskenlikør, vodka og saften fra en citron. Smag drinken til.
  • Skær den anden citron og fersknerne i skiver og kom i en karaffel med masser af is. Hæld drinken i karaflen og server.
Ret: Drinks
Køkken: Amerikansk, Europæisk
Keyword: Fest, Hygge, Iste, Sangria, Sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk