Krydret hummus med soltørrede tomater

2.3K

I lang tid gik jeg og troede at hummus bare var en omgang kedelig kikærtemos. Så smagte jeg en bekendts hummus and boy was I wrong! Hummus kan være fantastisk, men det skal smage af noget!

Jeg gik i gang med at researche lidt på nettet og var heldig nok til at ramme en super lækker kombination i første hug. Den er lidt ukonventionel, men jeg tror I vil kunne lide den 🙂

Prøv den for eksempel i en sandwich eller pitabrød eller bare som en snack med gnavegrønt.

Krydret hummus med soltørrede tomater

Antal 400 g (sådan cirka)
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter alternativt 2 dl tørrede kikærter der er udblødet og kogt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • 3 spsk citronsaft svarer til ca ½ citron
  • ½ tsk tørret koriander
  • 1 spsk tahin
  • ½ tsk cayennepeber
  • 3-4 soltørrede tomater eller 1 spsk tomatpure
  • ½-1 spsk persille
  • salt og peber
  • evt. lidt koldt vand

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne sammen. Tilsæt evt. lidt vand for at gøre hummussen mere cremet.
  • Smag til med salt og peber.
Ret: Tilbehør
Køkken: Mellemøsten
Keyword: Dip, Dressing, Krydret, Vegetarisk

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk