Creme fraiche dressing med hvidløg og sennep

33

Min far plejede altid at have et stort glas af den her dressing i køleskabet, mens jeg voksede op og vi brugte den til et væld af ting; Roastbeef, skinke, avocado, bagekartofler, rodfrugter og salater. Jeg elsker det især til glaserede gulerødder og bagekartofler. Min far brugte fuldfed mayonnaise og creme fraiche, men jeg “nøjes” med salatmayonnaise og 9-18% creme fraiche. Du skal selvfølgelig bruge det som du synes er bedst 🙂

Ingredienser

4 dl creme fraiche
4 spsk mayonnaise
1-2 spsk dijonsennep
3 tsk hvidvinseddike
2 store fed hvidløg
Salt og peber

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser sammen og lad trække i en times tid. Fyldt på et skoldet glas, kan dressingen fint holde sig 1-2 uger i køleskabet 🙂

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk