Menu

Creme fraiche dressing med hvidløg og sennep

  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Min far plejede altid at have et stort glas af den her dressing i køleskabet, mens jeg voksede op og vi brugte den til et væld af ting; Roastbeef, skinke, avocado, bagekartofler, rodfrugter og salater. Jeg elsker det især til glaserede gulerødder og bagekartofler. Min far brugte fuldfed mayonnaise og creme fraiche, men jeg “nøjes” med salatmayonnaise og 9-18% creme fraiche. Du skal selvfølgelig bruge det som du synes er bedst 🙂

Ingredienser

4 dl creme fraiche
4 spsk mayonnaise
1-2 spsk dijonsennep
3 tsk hvidvinseddike
2 store fed hvidløg
Salt og peber

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser sammen og lad trække i en times tid. Fyldt på et skoldet glas, kan dressingen fint holde sig 1-2 uger i køleskabet 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hel saltbagt knoldselleri

Knoldsellerien er lidt en overset rodfrugt i hele rodfrugtsmanien, der har floreret de sidste par år. Jeg må ærligt indrømme at jeg primært selv mest har brugt den, når jeg skulle lave grundsuppe. Jeg er …

Kalv med rodfrugter og peberfrugtsauce

Kød, godt tilbehør og en god sauce – Det går man virkelig sjældent galt i byen med. Det er fremragende selvforkælelse og glimrende gæstemad. Og nu hvor vi begynder at få fat i de gode …