Chimichurri

7

Chimichurri
Chimichurri

Som min ecuadorianske veninde smilende siger, så findes der lige så mange opskrifter på chimichurri, som der findes latinamerikanske bedstemødre 😉
I dag får i mit bud på denne fantastiske lille friske sauce, der gør sig super godt til grillet kød og kødfyldte empanadas.

Ingredienser

Godt bundt persille
2 tsk tørret oregano
½ bundt purløg
1 lille rød chili
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
2 tsk hvidvins- eller æbleeddike
Saften af 1/4-½ citron
Salt og peber

Fremgangsmåde

Hak persille, purløg, chili og hvidløg fint. Bland med de andre ingredienser. Smag til med salt og peber. Så bliver det vist ikke mere simpelt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk