Chimichurri

4.1K

Chimichurri er lidt Sydamerikas svar på pesto og bruges til en masse forskellige ting, men især grillet kød – Jeg elsker det også til mine empanadas med oksekød. Som min ecuadorianske veninde smilende siger, så findes der lige så mange opskrifter på chimichurri, som der findes latinamerikanske bedstemødre 😉

I dag får i mit bud på denne fantastiske lille friske sauce. Den er lidt utraditionel, da jeg bruger både purløg og chili, men hey – det gør det for mig 😉

Chimichurri

Den bedste dressing til kød
Antal 1 pæn skål
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser

  • Godt bundt persille
  • 2 tsk tørret oregano
  • ½ bundt purløg
  • 1 lille rød chili
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 2 tsk hvidvins- eller æbleeddike
  • 1/4-½ citron, saften af
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak persille, purløg, chili og hvidløg fint. Bland med de andre ingredienser.
  • Smag til med salt og peber. Så bliver det vist ikke mere simpelt 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Sydamerikansk
Keyword: Grill, Grillmad, Krydret

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk