Der er dage, hvor man bare har lyst til en stor beskidt bøf! Jeg vil alle dage foreslå at man følger den lyst 😉
Jeg elsker en god sovs, men smør rørt med blåskimmelost og evt lidt krydderurter, klæder virkelig også en god bøf. Det er super let at lave, så alle kan være med og det spiller også dejligt med rigtig mange af de andre ting man kan putte på grillen 🙂
Dagens tilbehør var fyldte tomater og coleslaw.
Find en god blåskimmelost. Hvad end du nu kan lide og hvis du ikke er så meget til blåskimmelost, så gør mig en tjeneste og tag en mild blå/hvidskimmelost og prøv det alligevel. Det kunne være at du blev positivt overrasket! Jeg er faktisk ikke selv så meget for blåskimmeloste, men jeg elsker mit blue cheese butter 😉
Ingredienser
30 gram blåskimmelost
60 gram smør
½ spsk hakket persille
evt. ½ presset fed hvidløg
Salt og peber
2 gode bøffer
Tilbehør
Fremgangsmåde
Smuler osten og bland med smør og krydderurter. Smag til med salt og peber. Fordel smørret på noget husholdningsfilm og rul det til en jævn lille pølse. Læg det i køleskabet i 1-2 timer eller i fryseren, hvis det skal gå hurtigt. På den måde kan du skære smørret i skiver, der er lige til at ligge på bøfferne.
Steg bøfferne på panden eller grillen efter smag og server med smørret, dit valgte tilbehør og et godt glas rødvin.