Æggesalat med bacon

4.7K

Æggesalat er en af de der helt simple ting man laver alt for sjældent – Eller jeg gør i hvert fald. Og det er synd for det er helt igennem fantastisk spise. I denne udgave er jeg lidt dekadent og tilsætte bacon. Både fordi bacon og æg altid fungerer godt sammen, men også fordi det er meget rart med lidt sprødt i selve salaten.

Kom salaten på lidt frisk rudbrød eller ristet franskbrød og top med tomater og agurker og så er der altid en af de simple nydelser til frokost 🙂

Æggesalat

Antal 2 personer
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 4 æg
  • 4-6 skiver bacon
  • 2 spsk mayonnaise
  • ½-1 tsk karry
  • lidt purløg
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kom æg i en lille kasserolle og hæld vand ved indtil det dækker æggene. Bring i kog, skru ned for varmen, læg låg på og kog i 9 minutter.
  • Steg bacon og læg det på køkkenrulle.
  • Køl æggene af i koldt vand, pil og hak dem.
  • Skær (eller klip, jeg plejer at bruge en saks) baconen i mindre stykker.
  • Kom æg, bacon, mayo, karry, purløg i en skål og bland godt. Smag til med salt og peber og evt. mere karry.
Ret: Frokost, Morgenmad, Salat
Køkken: Dansk, Europæisk
Keyword: Hurtig mad

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk