Tortilla med oksekød og granatæblesalsa

13

Jeg havde det lidt småskidt i dag, så jeg ville have noget simpelt, hurtigt og hyggeligt til aftensmad.
Jeg ved godt at granatæblesalsa lyder lidt sært, men sød/syre forholdet spiller rigtig godt og den giver et farverigt (og sundt) twist til en ellers rimelig basal ret.

Ingredienser

450 g magert hakket oksekød
1½-2 spsk mexicansk krydderi (eller din egen kombination af chilipulver, cayennepeber,
hvidløgspulver, stødt koriander, stødt spidskommen og oregano)
Salt & peber
Olie til stegning
4 store tomater
½ rødløg
1 granatæble
Evt. ½ bundt frisk mynte
8 tortilla wraps
revet cheddar
½ iceberg

Fremgangsmåde

Halvér granatæblet og befri kernerne. Hak rødløg og tomater fint. Hak mynten (hvis du vælger at bruge mynte). Bland med tomater, rødløg og mynteblade og krydr med salt og peber. Snit iceberg fint. Brun kødet godt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber og 1 dl vand. Steg et par minutter mere og sæt til side. Det skulle som sagt bare gå hurtigt i dag, så jeg brugte krydderimix. Lun tortillaer i ovnen eller på en pande. Kom lidt af alting på tortillaen og nyd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk