One pot pepperoni pasta

2.5K

Jeg prøvede at lave min første one pot pasta opskrift for et par uger siden med stor succes, så jeg tænkte at jeg vil give endnu en opskrift et skud. Der findes et ton af forskellige variationer af denne ret på internettet. Jeg har prøvet at gøre min opskrift en lille smule sundere ved at bruge oksekød med en lav fedtprocent og tilsætte nogle gulerødder og løg. Man kan sagtens stoppe før det sidste skridt og lave retten uden ost, men jeg har et blødt punkt for pepperoni og ost sammen 😉

One pot pepperoni pasta

Pizza pasta for hele familien
Antal 2 personer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter

Ingredienser

  • 250 g hakket oksekød
  • 15-20 pepperoni skiver
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 tsk chili kan undlades
  • lidt friskhakket persille
  • lidt friskhakket basilikum
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 dåse hakkede tomat
  • 3-4 dl oksebouillon
  • 200-250 g pasta
  • salt og peber
  • revet mozzarella

Sådan gør du

  • Skræl gulerødder og riv fint. Hak løg og hvidløg fint. Skær 10-15 af pepperoniskiverne i strimler. Glem resten til toppen.
  • Forvarm ovn til 230 g på grillfunktionen.
  • Find en gryde, der kan tåle at komme i ovnen, frem og brun kød og pepperoni i lidt fedtstof. Tilsæt løg, hvidløg og gulerødder. Sauter et par minutter. Tilsæt krydderier, krydderurter, tomatpure, hakkede tomater og oksebouillon. Hold lidt igen med bouillonen.
  • Kog op og tilsæt tilsæt pasta. Lad retten koge i ca. 15 minutter ved middelvarme med låg på.
  • Rør af og til, så den ikke brænder på. Tilsæt evt. mere bouillon, hvis du synes at der er for lidt væske i.
  • Smag til med salt og peber. Dæk retten med mozzarella og fordel de sidste skiver af pepperoni ovenpå osten.
  • Bag i ovnen i ca. 10 min til osten smelter og begynder at blive gylden.
  • Drys med oregano og server for hele familien 🙂
Ret: Hovedret, Pasta
Køkken: Amerikansk
Keyword: Familiemad, One pot, Pasta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk