Just Serve It – lækre cocktails uden en bartender

1.1K

Dette blogindlæg er blevet lidt forsinket, da jeg snublede og brækkede min arm. Det satte lidt en stopper for mit skriveri i et stykke tid. Men jeg er helet nu og så vil jeg da fortælle lidt om Just Serve It, som jeg brugte til min fødselsdag og varmt kan anbefale.

I starten af marts blev jeg 35 og det skulle da fejres med en fest med alle mine venner. Jeg ville gerne gøre lidt ud af det, men jeg har ikke verdens største stue eller køkken, så der var ikke ligefrem super meget plads til at sætte en bardisk op til fancy drinks – og en professionel bartender er heller ikke ligefrem super billig. Tanken om at stille frem til at folk kunne blande nogle simple drinks var også oppe at vende, men det virkede bare ikke heeelt som nok.

Så jeg valgte den gyldne middelvej;

En af mine bekendte overtog sidste år Just Serve It, så jeg besluttede mig for at give det et skud. Just Serve It består i al sin enkelthed af at man får nogle færdigblandede cocktails, flotte store glasdispensorer, godt med is og pynt og så bare skal servere det. Og her snakker jeg ikke om oversukret, kemisk færdigmix man køber på flaske eller dåse, der kan holde i evigheder. Nej, jeg snakker om drinks med en god portion hjemmelavede lækkerier, der da bestemt kan holde sig et par dage, men som er lavet til lejligheden.

Udvalget af drinks er ikke helt småt, så jeg købte en smagspakke med 6 valgfri drinks til den ganske overskuelige sum af 250 kr. Det gav mig en god mulighed for at komme lidt rundt om deres drinks og jeg indrømmer gerne at jeg blev meget positivt overrasket over drinks, jeg ellers ville have troet ville være “kedelige”. Jeg fik forøvrigt refunderet de 250 kr, da jeg valgte at bestille drinks til min fest, så smagspakken – og den ganske hyggelige aften min kammerat og jeg fik ud af den – var teknisk set på deres regning 😉 Det

Jeg endte med at vælge at bestille 3 drinks af 5 L hver til en fest med 20-25 personer, hvor der også blev serveret både vin, øl og vand. Appletini, Long Island Ice Tea, og siden vi er efterhånden er blevet en smule voksne, så også en alkoholfri omgang Cool Mint Iced Tea.

På selve dagen kom en glad moover forbi med isen i en kæmpe termokasse (så jeg behøvede ikke at finde plads til isen i min lille fryser, da isen fint kunne holde sig i kassen hele festen) og det tog mig ca. 10 minutter at sætte op og gøre klar og så var der drinks til folket 😀

Jeg tror godt at jeg kan røbe at det blev en stor succes. Klart det lille ekstra pift festen skulle have og flere af gæsterne skulle da også lige have navnet på firmaet. En af dem havde også den rigtig gode pointe at selvom en professionel bartender ville have været lækkert, så var det dejligt at kunne få en lækker drink uden at skulle stå i kø til baren 😉 Så jeg kan på det varmeste anbefale at I giver Just Serve It et skud 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk