Hjemmelavet rejesalat

6.5K

Jeg er vist ikke alene om at synes at der aldrig er nok rejer i de rejesalater, man kan købe sig til. Det er jo stort set bare mayonnaise. Derfor har jeg bikset min egen opskrift sammen. Jeg har tilsat et par æg, fordi de spiller fint sammen med rejerne og gør salaten mere fyldig.

Rejesalat

Antal 600 g
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser

  • 340 g kogte og pillede rejer
  • 4 hårdkogte æg
  • 1 glas asparges
  • dl creme fraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1-2 spsk citronsaft
  • ½ lille bundt purløg
  • ½ lille bundt dild
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skyld rejerne og lad dem dryppe af.
  • Bland creme fraiche, mayonnaise og citronsaft.
  • Hak de hårdkogte æg, skær aspargesene i mindre stykker og tilsæt til dressingen. Tilsæt rejerne. Hak purløg og dild og tilsæt.
  • Smag til med salt, peber og citron saft.
Ret: Frokost, Salat
Køkken: Dansk, Europæisk
Keyword: Det kolde bord, Jul, Påske, Tapas

Deltag i samtalen

  1. Ole Stander Morville siger:

    Hvor meget er 1½ creme fraiche?
    Er det dl eller spsk. og hvor fed?

    1. Hovsa – Der skulle stå dl. Det er ved at være noget tid siden jeg sidst har lavet salaten, men jeg er rimelig sikker på at jeg brugte 18%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk