Mæxico (tidl. Barburrito)

1.8K

Barburrito har været på min to-try liste et godt stykke tid, så da min kammerat og jeg skulle ud og få et bid brød, foreslog jeg at vi tog forbi Barburrito. Restauranten ligger i en kælder på Skindergade og de kalder sig selv et mexicansk gadekøkken – hvilket de lever godt op til. Man kommer der for at få god mad og en drink til fornuftige penge.

Vi startede ud med et par margaritaer. Jeg fik en alm. og min kammerat fik en chili margarita. Min kammerat kan virkelig godt lide chili, så den ½ jalapeno, der svømmede rundt i hans drink imponerede ham ikke voldsomt, men vi var enige om at de smagte godt, så vi fik en runde mere til maden.

Klassisk margarita
Klassisk margarita

Vi bestilte en gang af deres banan nachos og et par burritoer. Han fik en vegetar burrito og jeg fik en med comfiteret svin. Jeg kan godt lide at de ikke skriver comfiteret svinekød – nej, nej, det er er comfiteret svin! Banan chipsene var en positiv overraskelse. Meget tynde, meget sprøde og med en lækker smag, men som vi også blev enige om, så er det svært at ødelægge noget ved at dybtstege det 😉

Banan nachos
Banan nachos

Burritoerne havde en pæn størrelse og mættede godt. Svinet smagte dejligt og min kammerat var også godt tilfreds med indholdet i hans vegetar burrito. Vi fik både mild og stærk chipotle sovs ved siden, men selv den stærke havde ikke overdrevet meget bid i sig. Jeg var fint tilfreds, men jeg tror at min kammerat måske havde håbet på noget en lille smule stærkere.

Burritoer: Vegetar og comfiteret svin
Burritoer: Vegetar og comfiteret svin

Vi var derinde på Kulturnatten, så de havde rasende travlt og tingene tog lidt tid, men alt i alt synes jeg det er et fint lille sted til prisen. 88 DKK for en burrito (+10 DKK hvis man vil have ost og gucamole i) og 74 DKK for en margarita. Jeg kommer der gerne igen og jeg vil da også foreslå at I kigger forbi til en hurtig bid mexicansk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk