Brewpub

1.8K
Baren i Brewpubs gårdhave
Baren i Brewpubs gårdhave

Brewpub er et dansk bryghus og spisested i hjertet af København. Jeg har spist frokost hos dem et par gange og har altid været meget glad for det, så da jeg fik en smartbox til ølsmagning opgraderede jeg til den ølsmaging og frokost. Man kan ikke se det ude fra gaden af, men de har en dejlig gårdhave, hvor larmen fra Københavns gader forsvinder og tiden kan stå lidt stille, mens man nyder en god øl. Deres lokaler, som er beliggende i kælderen, er også enormt hyggelige, men her om sommeren, så er det nu meget dejligt at sidde ude 🙂

Brewpubs gårdhave
Brewpubs gårdhave

Min kammerat var lidt forsinket, så jeg tog en US Pale Ale til at starte med. Jeg er mere vant til at kalde det en APA (American Pale Ale), men nu har Brewpub valgt at deres skal hedde US Pale Ale og fred være med det. Den smagte dejligt! Jeg er ikke den store fan af IPA’er, da de ofte bliver for bitre til min smag, men APA’er har jeg udviklet noget af en kærlighed til. De er som oftest mindre bitre og mere fyldige i smagen.

Vi fik deres frokostanretning, hvor de kæler for danske klassikere. De prøver også – så vidt at det giver mening – at bruge deres øl i madlavningen (såsom marinering, ølskum, malt i brød), så man får et lidt dybere samspil mellem øllen og maden. Det kan jeg godt lide 🙂

Hellefisk med ølskum, råmarineret laks, pulled pork, kamsteg med ærtepuré og oksefilet med karl-johan svampe
Hellefisk med ølskum, råmarineret laks, pulled pork, kamsteg med ærtepuré og oksefilet med karl-johan svampe

Siden det var frokost og ølsmagning, så fik vi naturligvis også 5 små glas øl med til maden. Alt i alt dejlig øl og den eneste jeg ikke rigtig brød mig om var porteren, men nu bryder jeg som udgangspunkt heller ikke om porter, så det var ikke en kæmpe overraskelse 😉 Therese og Jeppe var søde og flinke bartendere/tjenere og vi fik snakket lidt om øl, vin og maden.
Vi sluttede af med at prøve de to øl, der ikke var i ølsmagningen, så jeg fik lov til at både starte og slutte med en glas af den dejlige US Pale Ale – Jeg kan kun anbefale at I tager forbi og smager den!

Brewpubs US Pale Ale
Brewpubs US Pale Ale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk