Asiatisk inspirerede kyllingedeller med nudler

6

En hurtig og billig ret, der smager dejligt ūüôā Du kan skrue p√• m√¶ngden af chili, hvis du vil have retten mildere og evt tilf√łje flere gr√łntsager.

Asiatisk inspirerede kyllingedeller med nudler
Asiatisk inspirerede kyllingedeller med nudler

Ingredienser

125 g nudler
275 g hakket kylling
1 spsk hoisinsauce
1 spsk hvedemel
Salt, peber
2-3 tsk sesamolie
2 spsk hoisinsauce
1 r√łd chili
100 g markchampignon
100 g gr√łnne b√łnner
1 r√łdl√łg
¬Ĺ-1 dl vand
1 tsk nigellafr√ł

Fremgangsmåde

S√¶t en gryde vand over til nudlerne. N√•r det koger tils√¶t ¬Ĺ tsk salt og nudler og kog dem 3 minutter uden l√•g. Lad dem dryppe af i et d√łrslag.
R√łr k√łdet med 1 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form farsen til sm√• k√łdboller med en teske og steg dem i 1 tsk sesamolie ved god varme p√• en slip-let pande 6-8 min. Vend dem j√¶vnligt. Tils√¶t 2 spsk hoisinsauce, ryst panden, s√• saucen bliver j√¶vnt fordelt over k√łdbollerne, s√¶t dem til side p√• en tallerken. Skyl og rens chilien, fjern kerner og fr√łv√¶gge og snit den fint. Rens svampene og sk√¶r dem i store stykker. Skyl b√łnnerne, nip dem og halver dem. Hak r√łdl√łget groft. Lynsteg chili, svampe, b√łnner og r√łdl√łg i 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort √łjeblik, kom k√łdbollerne i retten. Tils√¶t vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella fr√ł og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk