Shocking Pink – En mocktail med granatæble og ginger beer

1.1K

Det er varmt og jeg er ved at smelte … Det er kattene også for den sags skyld. Jeg har killinger for tiden og det føles som om at jeg ikke kan gå igennem et lokale uden at se et lille maivdyr, der ligger og flader/flyder totalt ud.

Men i al denne varme har jeg fundet på en lækker mocktail, der er både læskende og forfriskende – og den består kun af 3 ingredienser: granatæblesaft, lemon sodavand og ginger beer.

Jeg havde lidt svært ved at finde ud af hvad drinken skulle hedde, men det øjeblik min søde grønthandler kommenterede at den da godt nok var rigtig pink, så kom det til mig. Det er en “Shocking Pink”!

For de uinviede, så er shocking pink navnet på en farve, der var højden af mode i 80’erne og min mor ELSKEDE den. Hun havde stole, puder, tæpper og matchende mor og datter outfits i den farve. Ja, det tog mig lidt tid at lære at elske den farve som voksen, men det lykkes og det er en shockerende god mocktail, der er MEGET pink 😆

Jeg er så heldig at min lokale grønthandler presser sin egen granatæblesaft. Det er halvdyrt, men det er super lækkert og jeg giver mig selv lov til at købe en flaske fra tid til anden, men du kan sagtens få granatæblesaft i Brugsen eller Matas og den er også dejlig.

Shocking Pink

En let og lækker forfriskende mocktail
Antal 2 glas
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter

Ingredienser

  • 3-4 dl granatæblesaft
  • 2 dl lemon sodavand
  • 2 dl ginger beer
  • godt med is

Sådan gør du

  • Fyld glasene med is og hæld drinkene op.
  • Rør godt rundt med en ske og server.
Ret: Drinks
Køkken: Europæisk
Keyword: Sensommer, Sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk