Pizza med krydret oksekød, feta og mynte

13

Dagens ret er en af de hurtige, siden jeg har haft travlt med andre projekter i dag.
Mynte på en pizza lyder måske lidt sært og ja, det er lidt sært, men det smager nu meget godt. Prøv det!
Jeg har pyttet lidt tomatsovs på pizzaen, fordi jeg lige havde det i køleskabet, men med de friske tomater, så er det sådan set ikke nødvendigt.

Pizza med krydret oksekød, feta og mynte
Pizza med krydret oksekød, feta og mynte

Ingredienser

250 g hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
2-3 forårsløg
1 rulle pizzadej
3 store tomater
100-150 g feta
En håndfuld pinjekerner
En dusk mynte
Salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn). Brun kødet og krydr med knust/presset hvidløg og spidskommen.
Smag til med salt og peber. Rul pizzadejen ud, læg den på en bageplade og fordel kødet oven på.
Hak tomaterne og forårsløg groft og læg dem oven på pizzaen.

Fordel tomater og forårsløg på pizzaen
Fordel tomater og forårsløg på pizzaen

Smuldr osten imellem fingrene og drys den hen over pizzaen sammen med pinjekernerne. Bag pizzaen nederst i ovnen i ca. 12 min.

Smuldret feta ... masser af smuldret feta!
Smuldret feta … masser af smuldret feta!

Skyl mynten, hak bladene groft og drys dem over pizzaen inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk