Jeg er rigtig glad for råmarineret laks med peberrodscreme. Det er en klassisker og peberrod er bare mums, men det kan også blive lige tungt nok. Så her er mit bud på en lettere og friske opskrift, der udover at smage lækkert, ser rigtig flot ud og er superlet at lave 🙂

Limemarineret laks med granatæblekerner
Ingredients
- 200 g laks
- 1 lime
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk sukker
- ½ tsk salt
- 4 spsk granatæblekerner
- 4 radiser
- ½ rødløg
- Lidt dild
- evt. brød
Instructions
- Skær skindet af laksen og skær den i mindre stykker.
- Riv skallen af limen, halver frugten og pres den.
- Bland limeskal, limejuice, olivenolie, sukker og salt i en fryseposen, læg laksestykkerne i posen og bland godt. Lad laksen trække i køleskabet i 1½-2 timer.
- Befri granatæblekerne fra granatæblet. Riv radiserne i tynde skiver på et mandolinjern og skær rødløget i tynde skiver.
- Hæld marinaren fra laksestykkerne og dub dem tørre.
- Anret stykkerne med granatæblekerner, radiser og rødløg. Pynt med dild og server 🙂