Limemarineret laks med granatæblekerner og radiser

155

Jeg er rigtig glad for råmarineret laks med peberrodscreme. Det er en klassisker og peberrod er bare mums, men det kan også blive lige tungt nok. Så her er mit bud på en lettere og friske opskrift, der udover at smage lækkert, ser rigtig flot ud og er superlet at lave 🙂

Limemarineret laks med granatæblekerner

Antal 2 personer
Tilb. tid 30 min
Hviletid 2 t

Ingredienser

  • 200 g laks
  • 1 lime
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 4 spsk granatæblekerner
  • 4 radiser
  • ½ rødløg
  • Lidt dild
  • evt. brød

Sådan gør du

  • Skær skindet af laksen og skær den i mindre stykker.
  • Riv skallen af limen, halver frugten og pres den.
  • Bland limeskal, limejuice, olivenolie, sukker og salt i en fryseposen, læg laksestykkerne i posen og bland godt. Lad laksen trække i køleskabet i 1½-2 timer.
  • Befri granatæblekerne fra granatæblet. Riv radiserne i tynde skiver på et mandolinjern og skær rødløget i tynde skiver.
  • Hæld marinaren fra laksestykkerne og dub dem tørre.
  • Anret stykkerne med granatæblekerner, radiser og rødløg. Pynt med dild og server 🙂
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Keyword: Forår, Luksus mad, Sommer

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk