Hasselback kartofler

213

Hasselback kartofler er ude tvivl en af mine yndlingsmåder at tilberede kartofler på, men med alt det dejlige smør, så er det desværre ikke den sundeste ret i verden, så den er kun til weekenden som tilbehør til en god bøf eller steg 🙂 Man kan altid eksperimentere lidt og tilsætte krydderier til smørret. Prøv med hvidløg til en god lammesteg. Det er fantastisk!

Hasselback kartofler

Antal 2 personer

Ingredienser

  • ½ kg kartofler
  • 30-40 gram smør
  • flagesalt efter smag
  • lidt paprika

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Udvælg kartofler, der er nogenlunde samme størrelse. Skral kartoflerne og skær tynde riller ca. 2/3 ned i kartoflerne.
  • Smelt smørret og pensel kartoflerne med det.
  • Tag dem med ud 3-4 gange undervejs og pensel med mere smør. Drys med saltflager og lidt paprika før servering.

 

 

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor meget kunne du lide opskriften?




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk