Gasoline Grill

3.3K

Jeg var inde i byen forleden dag omkring aftensmad tid og siden jeg for nylig havde læst en artikel om Gasoline Grill, var jeg nødt til lige at stoppe ind forbi og se hvad den nye skud på stamme af brugerbarer havde at byde på.

Som navnet antyder har burgerbaren til huse i en gammel tankstation – og pumpen udenfor er da stadig funktionel, hvis man lige skal tanke. Der er et par bænke sat op udenfor, så man kan nyde sin burger på stedet, hvis det er godt vejr. De holder det enkelt og man har kun 4 valgmuligheder – original, cheeseburger, butterburger og vegetarburger. De får bonuspoint for at prøve noget andet end bare en erstatningsbøf i vegetarburgeren. De spækker den med årstidens grøntsager. Jeg var faktisk fristet til at prøve den, men nu holder jeg meget af død ko 😉

Gasoline Grill
Gasoline Grill

Jeg tog deres cheeseburger som indeholder bøf, gasolinesauce, cheddar, rødløg og syltet agurk, en gang fritter med chilimayo og deres hjemmelade lemonade med ingefær. Hele herlighed kostede mig 120 DKK. Bøffen var lækker, saucen smagte af noget, osten var en god kvalitet og bollen var dejlig svampet og forseglede burgeren, så fyldet ikke væltede ud. Næste gang tror jeg at jeg vil prøve deres orginalebruger, der har lidt mere grønt i sig. Fritterne var sprøde og chilimayo’en smagte af noget uden at brænde. Lemonaden var rigtig lækker. Den kunne jeg godt have drukket en kande af! Jeg vil helt klart foreslå jer at prøve stedet – Jeg skal i hvert fald tilbage og smage de 3 andre burgere!

Burgermenu
Burgermenu

Cheeseburger
Cheeseburger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk