En lille og meget syndig bid af himlen. Jeg holder meget af mine små fyldte jalapeños, men skulle jeg vælge, så ville løgringene nok vinde.
Opskriften er virkelig simpel. Skær nogle løgringe, svøbt dem i bacon, drys med lidt chili/hvidløg/hvad end du nu har lyst til og steg i ovnen indtil de er sprøde. Server med dip. Jeg have en smule barbecue dip tilbage, så det brugte jeg, men jeg ville også mene at en god hvidløgsdip eller sød chili dip (lige rør med lidt fraiche) ville være super lækkert!
Prøv dem, du vil ikke fortryde det 😉
Ingredisenser
2 store løg
2 alm. pakker bacon
Chili- eller hvidløgspulver
Dip
Fremgangsmåde
Pil løgene og skær top og bund af. Del løget i 4 store skiver. Tag midten ud, men lad de yderste ringe 2-3 hænge sammen. Det er dem vi skal bruge til løgringene.
Vikel bacon rundt om ringene (ca 2 stk bacon pr. ring). Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med krydderier. Bag i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter. Lad ringene hvile et par minutter og server – meget gerne med en kold øl.