Krydrede oksedeller med tomat-agurkesalat

18

Endnu en opskrift på deller! Woohoo!
Flere af mine faste læsere ved at jeg har en ting for deller. De er lette at skrue i så mange retninger alt afhængig af hvad man nu lige har lyst til.
Jeg faldt over en opskrift på deller hvor man i stedet for mel eller raps havde brugt couscous i farsen. Siden jeg nu også er vældig glad for couscous, så måtte det jo prøves af 😉
Jeg valgte at servere retten med en hurtig dressing af revet agurk, creme frisk og krydderier og naanbrød.

Krydrede oksedeller med tomat-agurkesalat
Krydrede oksedeller med tomat-agurkesalat

Ingredienser

Oksedeller
250 g hakket oksekød
4 spsk couscous
½-¾ tsk salt
¼ tsk peber
½ løg
1 æg
1 knsp tørret chili
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg
Frisk persille
15 g salatost
1 spsk olie

Tomat-agurkesalat
½ agurk
3 tomater
½ løg
1 fed hvidløg
Salatost
Olivenolie
Frisk dild

Fremgangsmåde

Kom couscous i ¾ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 minutter. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta og couscous i farsen. Form kødet til ca. 16 små frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 minutter. Skær tomater, agurk og salatost i tern. Hak løg groft og hvidløg fint. Bland det og smag til med salt, peber, olie og finthakket dild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk