Små spanske fristelser

1.7K

Kom indefor hos Tom og Bodil!
Små spanske fristelser er en lille butik og tapas restaurant, der ligger lige ved siden af Dronningmølle st.
Min veninde har talt meget om stedet, så da hun spurgte om jeg ville med en tur forbi, så sagde jeg ja! Butikken er fyldt med lækre madvarer, specialiteter og vine, som ejerne, Tom og Bodil, selv har udvalgt og kan fortælle lidt om.
Restauranter en lille udestuen, hvor du kan få en tapas tallerken og og et godt glas vin. Det hele er meget hyggeligt og uformelt og man bliver da også en lille smule i tvivl om man nu virkelig stadig er i Danmark og ikke i Spanien.

Ugens tapas tallerken
Ugens tapas tallerken

Menukortet er ret enkelt – Der er to tapas tallerkener pr. uge, som man enten kan nydes i udestuen eller fås som take away. De havde også et par desserter på tavlen, som bestemt fristede, men vi valgte at snolde i butikken fremfor at spise dessert 😉

Vi valgte deres sensommer luksus tapas som denne uge bestod af:

Laksetartar med dilddressing og lidt ristet rugbrød
Katalansk pølse
Cecina (nordspansk lufttørret oksekød) med artiskokstapanade
Krabbesalat
Rådyrpaté med kantareller og cornichoner
Sortfodsskinke med skorzonerødder
Tun marineret i soja og ingefær
Klassisk manchego og fast gedeost med hjemmelavet appelsinrelish
Semi-dryed tomater og 2 slags oliven
Og godt med hjemmebagt brød

Det hele var udsøgt, men jeg må sige at især den råmarinede tun, den perfekte laks og den fantastiske ost fangede min opmærksomhed. Jeg skal helt sikkert prøve at marinere tun med soja og ingefær! Og hele herligheden for kun 325 for en tallerken til 2. Det er lige til at overskue ik?

Min veninde har som sagt været forbi stedet et par gange før, så da hun lavede reservationen, nævnte hun at jeg havde en madblog. Det betød at da jeg kom ind og blev introduceret til Tom og Bodil, havde Tom faktisk været inde og se på min side og havde godt styr på hvem jeg var. Hvilket siger meget om hvilken slags mennesker de er. Hvad der siger endnu mere er at vi fik lov til at vente med at betale, fordi en ældre herre, fast kunde lød det som om, lige skulle have en æske chokolade til sin kone og ja, Bodil sørgede for at åbne døren for ham.

Så god mad og gode vine udvalgt med omtanke af gode mennesker, der formår at leve af deres passion. Jeg kan kun anbefale at I tager en tur forbi Dronningmølle. De holder lukket fra i dag og til den 26 november, mens de er i Andalusien for at finde nye lækre ting. Ja, det er super tarveligt af mig at fortælle jer om stedet for kun at fortælle jer at de nu holder lukket i 2 måneder, men hvad jeg kan gøre? Jeg har jo selv først opdaget denne lille perle i dag!

Deltag i samtalen

  1. Christina siger:

    Godt nok er det en gammel anmeldelse, men stadig ligeså sand! 😉 Det er noget rod lige pt at finde kontakt til dem online fordi der kortvarigt har været andre ejere, men kæmpe anbefaling herfra!

    1. Ja, det er en ældre anmeldelse, men tak for at du gør mig opmærksom på at der er sket nogle ting. Er det stadig Tom og Bodil, der ejer stedet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2021. All rights reserved.
Luk