Klar oksekødssuppe med grøntsager og glasnudler

18

Jeg har været lidt sløj her de sidste par dage, så madlavning har ikke stået højt på min to-do liste.
Heldigvis er jeg forbedret på den slags situationer!
1-2 gange om året finder jeg min største gryde frem og bruger en søndag på at lave klar oksekødssuppe (ja, den opskrift skal I nok få ved lejlighed) og fryser det meste af suppen ned i portioner. På den måde har jeg altid en omgang grundsuppe ved hånden til bruge i supper og saucer.
I går lavede jeg en ret basal, men smagfuld og mættende suppe.

Klar oksekødssuppe med grøntsager og glasnudler
Klar oksekødssuppe med grøntsager og glasnudler

Ingredienser

Ca 1 l klar oksekødssuppe
3 gulerødder
1 porrer
1 løg
1-2 tomater
1 fed hvidløg
ca 50 gram glasnudler
Salt og peber

Fremgangsmåde

Skræl gulerødder, pil løg og hvidløg og skyl porrer og tomater.
Hak gulerødder, porrer, løg og tomater. Giv hvidløgsfedet et tryk med det flade af kniven, så det flækker en smule.
Varm suppen op til kogepunktet og tilsæt grøntsagerne. Lad det småkoge i 5-10 minutter indtil grøntsagerne er næsten møre. Smag til med salt og peber. Fisk hvidløget ud og tilsæt glasnudler. Kog suppen videre i ca. 3 minutter til nudlerne er færdige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk
Madentusiasten © Copyright 2020. All rights reserved.
Luk