Super hyggemad. Kalkunen er dejlig sammen med gremolataen og hvem elsker ikke kartoffelmos?
Ingredienser
3 bagekartofler
4 spsk revet parmesan
4 skiver kalkunfilet
1 fed hvidløg
2-3 stilke persille
Revet skal fra ½ citron
4 tandstikker
1 dåse cherry tomater
½ dl vand
10 g smør
2 spsk mælk
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre. Det tager ca 15 minutter.
Hak hvidløg og persille fint, riv citronskal fint og bland med 2 spsk parmesan til gremolata.
Bank schnitzlerne en anelse tyndere, og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til servering). Rul dem sammen og luk med en tandstik.
Krydr kødet med salt og peber, brun det godt og tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend dem 1 gang undervejs.
Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft, rør 2 spsk parmesan, smør og mælk i og smag til med salt og peber.
Drys med med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.