En hurtig og billig ret, der smager dejligt 🙂 Du kan skrue på mængden af chili, hvis du vil have retten mildere og evt tilføje flere grøntsager.
Ingredienser
125 g nudler
275 g hakket kylling
1 spsk hoisinsauce
1 spsk hvedemel
Salt, peber
2-3 tsk sesamolie
2 spsk hoisinsauce
1 rød chili
100 g markchampignon
100 g grønne bønner
1 rødløg
½-1 dl vand
1 tsk nigellafrø
Fremgangsmåde
Sæt en gryde vand over til nudlerne. Når det koger tilsæt ½ tsk salt og nudler og kog dem 3 minutter uden låg. Lad dem dryppe af i et dørslag.
Rør kødet med 1 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber. Form farsen til små kødboller med en teske og steg dem i 1 tsk sesamolie ved god varme på en slip-let pande 6-8 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 2 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken. Skyl og rens chilien, fjern kerner og frøvægge og snit den fint. Rens svampene og skær dem i store stykker. Skyl bønnerne, nip dem og halver dem. Hak rødløget groft. Lynsteg chili, svampe, bønner og rødløg i 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik, kom kødbollerne i retten. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og server.