Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Pasta Puttanesca
En dejlig og hurtig hverdagsret med masser af smag og umami
Antal
2
personer
Samlet tid
30
minutter
min
Ingredienser
10-12
oliven uden sten
2
spsk
kapers
4-5
små rensede ansjoser
3
fed
hvidløg
2-3
tsk
chiliflager
1
dåse
hakkede tomater
du kan også bruge friske tomater, hvis du har lyst til det
1
spsk
tomatpure
1
håndfuld
finthakket persille
olivenolie
salt og peber
spaghetti
friskrevet parmesanost
og godt med det
Sådan gør du
Hak hvidløg fint og læg til side. Hak oliven, kapers og ansjoser.
Sauter hvidløg og chili i et minut eller to i godt med olivenolie. Tilsæt oliven, kapers og ansjoser og lad det simre videre i ca 5 minutter.
Tilsæt hakkede tomater og tomatpure og lad retten simre, mens pasten koger.
Smag saucen til med hakket persille, salt og peber og server retten med friskrevet parmesanost.
Ret:
Hovedret, Pasta
Køkken:
Italiensk
Keyword:
Billig mad, Budgetmad, Hurtig mad, Krydret