Go Back

Pasta Puttanesca

En dejlig og hurtig hverdagsret med masser af smag og umami
Antal 2 personer
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser

  • 10-12 oliven uden sten
  • 2 spsk kapers
  • 4-5 små rensede ansjoser
  • 3 fed hvidløg
  • 2-3 tsk chiliflager
  • 1 dåse hakkede tomater du kan også bruge friske tomater, hvis du har lyst til det
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 håndfuld finthakket persille
  • olivenolie
  • salt og peber
  • spaghetti
  • friskrevet parmesanost og godt med det

Sådan gør du

  • Hak hvidløg fint og læg til side. Hak oliven, kapers og ansjoser.
  • Sauter hvidløg og chili i et minut eller to i godt med olivenolie. Tilsæt oliven, kapers og ansjoser og lad det simre videre i ca 5 minutter.
  • Tilsæt hakkede tomater og tomatpure og lad retten simre, mens pasten koger.
  • Smag saucen til med hakket persille, salt og peber og server retten med friskrevet parmesanost.
Ret: Hovedret, Pasta
Køkken: Italiensk
Keyword: Billig mad, Budgetmad, Hurtig mad, Krydret