Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Frikadeller
Lette og luftige dunser
Antal
4
personer
Tilb. tid
20
minutter
min
Hviletid
30
minutter
min
Ingredienser
500
g
hakket kalv og flæsk
1-2
rødløg
du kan også sagtens bruge alm.
2
æg
2
spsk
rasp
1
spsk
hvedemel
1½
dl
mælk
½
dl
danskvand
1
tsk
muskatnød
½
tsk
allehånde
5
g
salt
Godt med peber
Masser af smør
Sådan gør du
Riv løgene fint (jeg plejer bare at komme dem i min minihakke og give dem en ordentlig omgang).
Bland kød og salt godt sammen.
Tilsæt løg, æg, rasp, hvedemel og krydderier.
TIlsæt mælk og rør farsen jævn, vend danskvand i farsen.
Sæt til side til at hvile i ca. 30 minutter.
Form frikadellerne med en ske og steg dem i 3-4 minutter på hver side ved middlevarme i masser af smør.
Ret:
Frokost, Hovedret
Køkken:
Dansk
Keyword:
Gris, Kalv