Hak løg, hvidløg og chili.
Skær dit kød i store lækre stykker og brun det i en klat smør ved en høj temperatur. Du vil have en en rigtig god stege skorpe, så gør det evt. af flere omgange, så kødet ikke klumper sig for meget sammen og begynder at koge.
Tag kødet op af gryden og kom en lille klat ekstra smør ned i. Skrue lidt ned for varmen og sauter løg, hvidløg og chili i et par minutter.
Kom kød tilbage i gryden og tilsæt rødvin. Lad vinen boble lidt og skrue herefter ned for varmen.
Tilsæt cherrytomater/hakkede tomater, fond, laurbær og timian. Lad simre i 2-3 timer under låg til kødet er supermørt.
Skræl gulerødder og kartofler og skær i mundrette stykker. Skær peberfrugt i mundrette stykker.
Kom grøntsager, vand og paprika i gryden, kom låg tilbage og lad retten boble en smule til grøntsagerne er møre.
Smag til med salt og peber og server retten med lidt hakket persille, en god klat creme fraiche og lidt godt brød til.