Go Back

Kati-ruller

Lækker indisk streetfood
Antal 3 ruller
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

Tikka kylling

  • 280 g kyllingebryst
  • 1 dl yoghurt
  • 1-2 fed hvidløg finthakket
  • tsk fintrevet ingefær
  • tsk garam masala
  • ½ tsk gurkemeje
  • 1 frisk chili
  • 1 lime saften herfra
  • salt og peber

Andre ingredienser

  • 3 parathabrød se link til opskrift i teksten
  • mangochutney se link til opskrift i teksten
  • 1-2 peberfrugter
  • ½ rødløg
  • friske korianderblade kan udlades
  • evt andre grøntsager
  • evt grillspyd

Sådan gør du

  • Bland marinaden til kyllingen.
  • Skær kyllingestykkerne i mundrette stykker og bland dem med marinaden. Lad det trække i 20 min på køkkenbordet (hvis du lader kyllingen trække længere, så kom det i køleskabet).
  • Skær i mellemtiden peberfrugterne i strimler og rødløgene i både.
  • Du kan både grille eller pandestege kyllingen. Kom kyllingen på spyd (evt. sammen med grøntsagerne) og grill dem i et par minutter. Ellers pandesteger du blot kyllingen i lidt olie.
  • Lun evt. paratha'erne på grillen/en tør pande.
  • Kom grøntsager, kylling og chutney (og evt. lidt ekstra frisk koriander) på et af fladbrødene og rul rullen sammen. Nyd den med det samme eller pak dem i madpapir til at tage med som frokost.
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Indisk
Keyword: Farvestrålende mad, hjemmelavet streetfood, Hurtig mad, Krydret