Go Back

Kartoffelsalat med radiser og purløg

En let og lækker kartoffelsalat til sommerhyggen
Antal 2
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 35 minutter

Ingredienser

  • 400 g kartofler
  • 8-10 radiser
  • 3 forårsløg kan erstattes af et lille rødløg
  • ½ bundt purløg

Dressing

  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk Dijonsennep
  • ½ tsk sød paprika kan udlades
  • ½ tsk hvidløgspulver kan udlades
  • 1 par dråber æbleeddike
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skræl og kog kartoflerne møre (15-20 min alt afhængig af størrelse). Hvis du har helt nye kartofler, kan du nøjes med bare at vaske og skrubbe dem. Hæld vandet fra og sæt til side.
  • Mens kartoflerne køler af, skærer du radiserne i tynde skiver og hakker purløg og forårsløg.
  • Rør dressingen sammen og smag til.
  • Skær kartoflerne i mundrette stykker og bland med de andre grøntsager og dressingen.
Ret: Grøntsager, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Grill, Grillmad, Sommer