Man bruger en del stanniol til at lave skålene, så sørg for at du har en hel rulle ved hånden!
Forvarm ovnen til 200 grader.
Form 2 store kugler ud af stanniol. Tænk lidt større end en tennisbold.
Fold 2 skiver skinke rundt om kuglerne og bag dem i ovnen i 5-10 minutter indtil skinken er sprød. Sæt dem til side og lad dem køle af.
Kom aspargesene i et dørslag og overhæld dem med kogende vand.
Hak forårsløg, agurk og spidskål.
Skyld spinatbladene og bland grøntsagerne sammen i en skål.
Bland ingredienserne til dressingen sammen. Jeg kan personligt godt lide lidt ekstra krydderi i min dressing, men du kan også fint undlade dem og holde smagen ren.
Bland dressingen med grøntsagerne (tilsæt lidt ad gangen indtil du er tilfreds).
Tag "parmaskålene" forsigtigt af stanniolen, anret grøntsagerne i skålene og drys med feta.