Go Back

Nøddetærte

Tilb. tid 1 time

Ingredienser

  • 500 g mascarpone
  • 3 spsk. hvedemel
  • 3 æg
  • 4 spsk. sukker
  • 1 spsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 1 pakke tærtedej
  • 10 g blødt smør
  • 40 g valnøddekerner
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 stang vanilje

Sådan gør du

  • Pisk æg med sukker, og tilsæt kornene fra vaniljestangen. Vend mascarpone i æggemassen, og rør grundigt med en ske. Tilsæt mel, salt, fintrevet citronskal og bagepulver.
  • Smør et tærtefad med lidt blødt smør og læg tærtedejen i formen.
  • Kom mascarponemassen oven på og drys med hakkede valnødder på toppen.
  • Sæt tærten i en forvarmet ovn ved 180º og bag den i 30 minutter, indtil dejen er bagt og mascarponemassen
Ret: Dessert
Køkken: Italiensk
Keyword: Tærte, Valnødder